پاورپوینت عوامل مؤثر بر کارایی اشعه ماوراء بنفش,پاورپوینت مزایای اشعه دهی,پاورپوینت روشهای نگهداری مواد غذایی,پاورپوینت کاربرد اشعه دهی در مواد غذایی

 

 پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع 47135

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع

پاورپوینت-نگهداری-مواد-غذایی-با-استفاده-از-تشعشع

دانلود پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع جهت رشته تغذیه در قالب 26 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 


تشعشعات مورد استفاده درصنایع غذایی

تشعشعاتی با فرکانس پایین تر وانرژی کمتر است و با عنوان اشعه ماوراء بنفش

تشعشعاتی با فرکانسهای بالاتر هستند که مقدار انرژی زیادی دارند وقادراند ملکولها را به یونها تجزیه نمایند واز این رو تشعشعات یونیزه نامیده می شوند.

درمیان تشعشعات الکترومغناطیسی مختلف اشعه ماوراء بنفش کاربرد گسترده ای در صنایع غذایی پیدا کرده است.

 

 


فهرست مطالب :

روشهای نگهداری مواد غذایی

اشعه دهی(Irradiation )

مزایای اشعه دهی

دوز جذب شده

روش های اشعه دهی

کاربرد اشعه دهی در مواد غذایی

مزایای اشعه دهی

محدودیت های اشعه دهی

تشعشعات مورد استفاده درصنایع غذایی

عوامل مؤثر بر کارایی اشعه ماوراء بنفش

انواع تشعشعات یونیزه

اشعه گاما وکاتدی

اثرمیکروب کشی دوز مشخصی از اشعه به عوامل زیر وابسته است:

و...

دانلود فایل
 

دانلود رایگان فایل پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع

لینک مستقیم پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع

پروژه درباره پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع

مقاله با عنوان پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع

تحقیق درمورد پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع

پروپوزال - پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع

پاورپوینت رایگان پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع