پاورپوینت اختصاصات ظاهری آب آشامیدنی,اختصاصات ظاهری آب آشامیدنی,طعم و بوی آب آشامیدنی,بعضی از ترکیبات مولد طعم و بو در آب,کدورت,رنگ,حرارت,اختصاصات فیزیکی آب آشامیدنی
پاورپوینت اختصاصات ظاهری، فیزیکی، شیمیایی و رادیولوژیکی آب آشامیدنی 44471
پاورپوینت اختصاصات ظاهری، فیزیکی، شیمیایی و رادیولوژیکی آب آشامیدنی
پاورپوینت اختصاصات ظاهری، فیزیکی، شیمیایی و رادیولوژیکی آب آشامیدنی
قابل ویرایش 60 اسلاید
قسمتی از اسلایدها:
علاوه بر آبهای سطحی در بعضی از منابع آب زیرزمینی و سیستم های توزیع ممکن است در اثر احیاء سولفات توسط باکتریهای بیهوازی، بوی نامساعد سولفید هیدروژن تولید شود. بوی این گاز که شبیه تخممرغ گندیده بوده و در غلظت های کمتر از 100 نانوگرم در لیتر قابل تشخیص است.
باکتریهای تولید کننده این ترکیب گونهای از باکتریهای گوگردی تحت عنوان دی سولفو ویبریودی سولفوریکانس است. از جمله متابولیتهای دیگرباکتریایی که باعث تولید طعم و بوی شبیه لجن و ماهی در سیستمهای توزیع میشوند میتوان به ترکیبات دی متیل پلی سولفیدها و متیل مرکاپتان اشاره کرد.
فهرست مطالب و اسلایدها:
اختصاصات ظاهری آب آشامیدنی
طعم و بو
بعضی از ترکیبات مولد طعم و بو در آب
کدورت
رنگ
حرارت
اختصاصات فیزیکی آب آشامیدنی
قابلیت هدایت الکتریکی
مواد معلق
اختصاصات شیمیایی آب آشامیدنی
سختی
طبقه بندی کیفیت آب براساس میزان سختی
کل مواد جامد محلول
طبقه بندی کیفیت آب براساس میزان TDS
قلیائیت
نیترات و نیتریت
دانلود رایگان فایل پاورپوینت اختصاصات ظاهری، فیزیکی، شیمیایی و رادیولوژیکی آب آشامیدنی
لینک مستقیم پاورپوینت اختصاصات ظاهری، فیزیکی، شیمیایی و رادیولوژیکی آب آشامیدنی
پروژه درباره پاورپوینت اختصاصات ظاهری، فیزیکی، شیمیایی و رادیولوژیکی آب آشامیدنی
مقاله با عنوان پاورپوینت اختصاصات ظاهری، فیزیکی، شیمیایی و رادیولوژیکی آب آشامیدنی
تحقیق درمورد پاورپوینت اختصاصات ظاهری، فیزیکی، شیمیایی و رادیولوژیکی آب آشامیدنی
پروپوزال - پاورپوینت اختصاصات ظاهری، فیزیکی، شیمیایی و رادیولوژیکی آب آشامیدنی
پاورپوینت رایگان پاورپوینت اختصاصات ظاهری، فیزیکی، شیمیایی و رادیولوژیکی آب آشامیدنی